Testing new settings

W

WebBoard

Guest
From: Rasputin .


Another test . please ignore
 
Last edited by a moderator:

Sim

Administrator
Reply: 1
From: Sim' Hampel


Hi Rasputin,

I'm not sure if you're getting the graphic effect you wanted with your signature pic...


On my screen the background is brown and the lettering has grey, white, olive, orange and brown stripes through it. Doesn't seem right.

Is it some type of colour mapping problem perhaps ? Let me know if you want some help sorting it out !

Of course, I may be totally wrong and you are getting exactly the effect you were after... in which case you can ignore me and I'll sign myself up for the next public whippin' in Brisbane (when is that again ?)

;-)

 
Last edited:
Reply: 1.1
From: Apprentice Millionaire


Hi Rasputin,

>I'm not sure if you're getting
>the graphic effect you wanted
>with your signature pic...

Well, there is certainly no graphic effect as I look at it now: it is just a white rectangle with a black border. And if I try to view it, I get a yahoo page that tells me that the page I am looking for is not available.

But then, I am a Netscape user, and it could display things differently.

Cheers
Apprentice Millionaire
(aka Jacques in old forum)
 
Last edited by a moderator:
Reply: 1.1.1
From: Ruby .


Jacques,

I don't think it is a problem with Netscape because I'm getting the same result with IE

Ruby
 
Last edited by a moderator:
Reply: 1.1.1.1
From: Jude H


AM,

I must be privileged then. I not only get the white rectangle with black border, but wait there's more... I get a white square with red cross! :eek:)

Jude
 
Last edited by a moderator:
W

WebBoard

Guest
Reply: 1.1.1.1.1
From: Rasputin .


sorry guys it looked silly so i deleted the sig file .. I will make a new one later
 
Last edited by a moderator:
W

WebBoard

Guest
Reply: 1.1.1.1.1.1
From: Rasputin .


Ok try this one for fun !!!

 
Last edited by a moderator:
W

WebBoard

Guest
Reply: 1.1.1.1.1.1.1
From: Rasputin .


Might be too big ....
 
Last edited by a moderator:
W

WebBoard

Guest
Reply: 1.1.1.1.1.1.1.1
From: Ms Flip


My turn to test to....

 
Last edited by a moderator:
W

WebBoard

Guest
Reply: 1.1.1.1.1.1.1.1.1
From: Rasputin .


is it just me or is there a problem showing the images... <P>
 
Last edited by a moderator:
W

WebBoard

Guest
Reply: 1.1.1.1.1.1.1.1.1.1
From: Robert Forward


Hi Rasputin

It looks like it is just you.....

 
Last edited by a moderator:
W

WebBoard

Guest
Reply: 1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1
From: Rasputin .


ok, i wonder why.. all i see is the Red x in the sqaure iundicating image not found.. can others see my image
 
Last edited by a moderator:
W

WebBoard

Guest
Reply: 1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1
From: Rasputin .


any help from the site owners here, i cant seem ot get any of the images i saved at Geocitie sto load here... is it a problem wit hthe link to them... If i go view the image at geoctiies it is ok and then if i come back her eit works ok, but if i quit IE then come back i ma back to the damn Red Cross again <P>
 
Last edited by a moderator:
W

WebBoard

Guest
Reply: 1.1.1.1.1.1.1.1.1.2
From: The Wife


ras...geocities is having a lot of problems, take your av to another site, try it there.
 
Last edited by a moderator:
W

WebBoard

Guest
Reply: 1.1.1.1.1.1.1.1.1.2.1
From: Rasputin .


ok thanks TW
 
Last edited by a moderator:
Top